Newebe

Ein informativer Promi-Blog

krank
Ilona Grübel Krank
Ilona Grübel Krank

Ilona Grübel Krank | Ilona Grübel is een Duitse actrice die in de filmindustrie werkt. De jonge Grübel begon te werken voor het radiostation toen ze acht jaar oud was, en ze verscheen voor het eerst voor de camera toen ze twaalf jaar oud was.

Ilona Grübel werd in 1968 bekroond met de Filmband in Gold voor haar vertolking van Judith in de Strindberg-bewerking van Michael Verhoeven, Pairings, voor haar rol als Judith in de film.

Ilona Grübel is de jongste ontvanger van de Bundesfilmpreis, die ze ontving toen ze 17 jaar oud was.Na haar afstuderen aan het Sophie-Scholl-Gymnasium München volgde ze een graad in psychologie, die ze afrondde met een diploma, maar ze bleef werken als improvisator en performer in het theater.

Ze verscheen in verschillende nationale en internationale televisieproducties, waaronder bijvoorbeeld Ein Fall für zwei, Eurocops, Derrick en The Kommissar.

Als bijrol in de Hollywood-productie Target, verscheen ze naast Gene Hackman en Matt Dillon. Grübel kreeg in de jaren tachtig meer bekendheid door de populaire ZDF-televisieserie The Schwarzwaldklinik, waarin ze de rol van Dr. Katharina Gessner speelde, die regelmatig werd uitgezonden.

Grübel houdt zich ook bezig met het trainen van mensen in communicatieve vaardigheden. Ze is de moeder van een zoon en een dochter.

Ilona Grübel uit München is sinds het midden van de jaren zestig een vaste waarde op de Duitse televisie en verscheen in talloze misdaadromans en beoordeelde hits zoals “SOKO Munich” en “Die Schwarzwaldklinik”, evenals bijrollen in een aantal andere shows. Ze viert vandaag haar zeventigste verjaardag.

Volgens haar in een interview met het Duitse persbureau is dit een nummer dat haar respect heeft verdiend. Ze herinnert zich het 70-jarig huwelijksjubileum van haar ouders: “Deze foto’s duiken op die 40 of 35 jaar geleden zijn gemaakt”, zegt ze over de gelegenheid.

Daardoor is het nu aan haar om duidelijk te maken dat ze voor het eerst 70 wordt en dat ze “mijn eigen weg zal moeten vinden om 70 te worden en zeventig te worden”.

Ze had oorspronkelijk een “familiedag in de zon van Zuid-Frankrijk” gepland voor haar verjaardag. Als gevolg van een toename van het aantal besmettingen in de regio heeft het gezin besloten om uit veiligheidsoverwegingen in Beieren te blijven.

Of je nu op de een of andere plek bent, er is veel om uit te kiezen op het gebied van culinaire hoogstandjes. Champagne, frambozentaart en ossenhaas moeten worden geserveerd om de gelegenheid te herdenken.

Volgens een interview met Tele 5 werkte ze graag met Academy Award-winnaar Hackman en vond ze het buitengewoon plezierig. Gene vertoonde geen tekenen van een superster te zijn.

Het was een genoegen om met hem samen te werken omdat hij zo professioneel was. Vandaag hebben we nog steeds contact met elkaar. Als Gene in Duitsland is, communiceren we via de telefoon met elkaar.

Over het algemeen is Grübel terughoudend als het gaat om het bespreken van haar persoonlijke leven. Haar zoon en dochter wonen bij haar in München, waar ze fit blijft door te rennen en graag met haar gezin naar het theater gaat.

Zelf had Grübel opdrachten in onder meer het Residenztheater in München en het Staatstheater in Karlsruhe. Naast haar acteercarrière heeft ze ook gewerkt als communicatietrainer. Ze ging op reis om haar 65ste verjaardag te vieren.

Ilona Grübel Krank
Ilona Grübel Krank
Tagged:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts